Avto-R

Tel. 02 584 98 80 E-mail: info@avto-r.si
Cven 58 a, 9240 Ljutomer

Financiranje

Nudimo vam nakup avtomobilov in motornih koles s/z:
– krediti brez pologa
– lizingi z minimalnim pologom ali lizingi brez pologa (odvisno od stalne zaposlitve in višine OD)

Možnost lizinga za motorna kolesa in skuterje (nad 2.200 €) s 30-odstotnim pologom (doba odplačevanja do pet let).

Cenejša vozila, motorje, skuterje, avtoplašče in moto plašče ter popravila vseh vozil lahko plačate na obroke – do 24 mesecev na MasterCard (NLB).

O financiranju

Našim strankam svetujemo glede najprimernejše oblike financiranja, ki ustreza njihovim zmožnostim in željam. Pomagamo jim urediti vse formalnosti v zvezi s financiranjem, in to kar v podjetju Avto-R na Cvenu blizu Ljutomera.

Kredit je najprimernejši za vse, ki jim je pomembno lastništvo vozila. Ob podpisu pogodbe kreditojemalec postane ekonomski (uporaba) in pravni (lastništvo) lastnik vozila.

V primerjavi z lizingom so pri kreditu nekoliko strožji kriteriji odobritve, nekaj dodatnih stroškov pa je zaradi zavarovanja terjatev.

Stranka lahko izbira med:

– kreditom s fiksno obrestno mero, pri katerem so obroki enaki v času celotne odplačilne dobe, ali

– kreditom z variabilno obrestno mero, pri katerem se obroki prilagajajo gibanju obrestnih mer na finančnih trgih (obroki se ustrezno spreminjajo: če so večja nihanja, se lahko višina obroka bistveno spremeni; na začetku je ta kredit praviloma ugodnejši).

Lizing se lahko najbolje prilagodi zahtevam kupcev. Jemalec lizinga lahko izbira višino prvega in zadnjega obroka ter dolžino trajanja lizinga.

Prednosti: hitrejši in enostavnejši postopki pri sklepanju pogodb ter nižji stroški in manj potrebne dokumentacije za pridobitev v primerjavi s kreditom.

Finančni lizing je primeren za fizične in pravne osebe.

Jemalec lizinga postane lastnik vozila s plačilom zadnjega obroka.

Operativni lizing je primeren za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki jim je pomembna uporaba, ne pa lastništvo.

Lizingojemalec vozilo uporablja po pogodbi za določeno obdobje in ga po končani pogodbi vrne lizingodajalcu, v času financiranja pa plačuje mesečno najemnino.

Jemalec lizinga ne izkazuje dolgoročnih obveznosti, ker se v bilanci uspeha prikažejo samo stroški najema, v bilanci stanja pa se lizing ne prikazuje.

Podrobnejše podatke in izračune vam pripravimo ob obisku našega prodajnega mesta. Takoj preverimo, ali je mogoče skleniti pogodbo o kreditiranju oz. lizingu. Pri nas prejmete in oddate vse potrebne dokumente ter prihranite svoj dragoceni čas in denar. Pogodbo lahko podpišete že v 24 urah od oddaje popolne dokumentacije. Dodatne informacije, npr. katere papirje potrebujete za sklenitev pogodbe, dobite po telefonu ali pri nas.

Dodaj odgovor